Ανακάλυψε τη σειρά

MENU
MENU
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανακάλυψε τη σειρά

AVEDA TEO Hair Salon
Δημοσιεύθηκε από votre beaute σε Hair · 25 Νοέμβριος 2020
Tags: votrebeautebotanical
Η ενεργή δράση των φυσικών συστατικών της σειράς ενισχύει τη δύναμη των  μαλλιών και προστατεύει την ακεραιότητα του πυρήνα στο εσωτερικό στρώμα  της τρίχας. Την ίδια στιγμή το θρεπτικό μείγμα των συστατικών ξεμπλέκει  και απαλύνει την επιφάνεια της τρίχας ώστε να αποτρέψει το ενοχλητικό  σπάσιμο. Το αποτέλεσμα είναι ορατά αναζωογονημένα μαλλιά που λάμπουν.  Μαλλιά γεμάτα ζωή που μοιάζουν σαν να μην έχουν ταλαιπωρηθεί ποτέ.Η σειρά αξιοποιεί την ισχυρή δράση φυτών, όπως το sacha inchi, το  αβοκάντο και το πράσινο τσάι. Και αξιοποιεί την μοριακή σύνθεση των  φυτών για να ενισχύσει την τρίχα στον πυρήνα της.”
Η σειρά Botanical repair™ περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα περιποίησης:
   
    • botanical repair™ strengthening shampoo: Ενδυναμώνει  και επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά με το σύστημα επανόρθωσης της  τρίχας στα 3 στρώματα. Προσφέρει πλούσιο καθαρισμό και απομακρύνει απαλά  τη λιπαρότητα και τους ρύπους. 94% φυσικής προέλευσης.
    • botanical repair™ strengthening conditioner:  χαρίζει πλούσια περιποίηση χωρίς βάρος και δημιουργεί νέους ισχυρούς  δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας για να δυναμώσει και να μεταμορφώσει τα  μαλλιά σας*. Μαλακώνει την τρίχα, ξεμπερδεύει, προλαμβάνει το σπάσιμο,  προσφέρει επανόρθωση και ενδυνάμωση με φυσικά συστατικά. 98% φυσικής  προέλευσης.
    • botanical repair™ intensive strengthening masque – light: Εντατική  περιποίηση που στοχεύει στα 3 βασικά στρώματα της τρίχας, ενδυναμώνει  και προσφέρει βαθιά επανόρθωση. Μεταμορφώνει στη στιγμή τα μαλλιά  αφήνοντάς τα πιο υγιή, πιο απαλά και πιο λαμπερά μετά από μία και μόνη  χρήση.
    • botanical repair™ strengthening leave-in treatment: Επανορθώνει,  προλαμβάνει και προστατεύει από τις φθορές, ενώ ενδυναμώνει τον πυρήνα  της τρίχας. Μειώνει το σπάσιμο με μία μόλις χρήση  και δίνει στη στιγμή  πιο δυνατά μαλλιά. Προστατεύει από τη θερμότητα μέχρι τους 230°C και από  τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Το leave in treatment  είναι δημιουργημένο από συστατικά 99% φυσικής προέλευσης.  
Επανόρθωση και αναδόμηση στο κομμωτήριο
   
Η σειρά The botanical repair™ professional collection απευθύνεται αποκλειστικά στον επαγγελματία. Είναι εμπλουτισμένη με θεραπεία βαφής botanical repair™ για ενδυνάμωση και επανόρθωση κατά την τεχνική εργασία χρώματος. Επιπλέον περιλαμβάνει θεραπεία express botanical repair™ και συνδυαστική θεραπεία τριχωτού και μαλλιών.


Νέα Ερυθραία: 210 62 04 084 - 083
Γλυφάδα: 210 8941166 - 210 8947755
info [at] avedateo.gr
Νέα Ερυθραία: 2106204084 - 083
Γλυφάδα: 2108941166 - 2108947755
info [at] avedateo.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο