Είσαι τυχερός !

MENU
MENU
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Είσαι τυχερός !

AVEDA TEO Hair Salon
Δημοσιεύθηκε από avedateo σε Men · 12 Νοέμβριος 2020
''Ποιος τύπος γενειάδας μου ταιριάζει;''

Στρογγυλό πρόσωπο
Κατά τη διαμόρφωση της γενειάδας σε ένα στρογγυλό πρόσωπο, άφησε λίγο περισσότερο στο πηγούνι για να προσθέσεις το μήκος και να κάνεις το πρόσωπο να φαίνεται λιγότερο στρογγυλό. Κράτησε τις πλευρές της γενειάδας σου με λιγότερο όγκο.

Μακρύ πρόσωπο
Το ακριβώς αντίθετο από ένα στρογγυλό πρόσωπο, το μακρύ απαιτεί μια γενειάδα που είναι πληρέστερη στις πλευρές και μικρότερη στο πηγούνι. Ο στόχος εδώ είναι να προσθέσεις πλάτος στις πλευρές και να κάνεις το πρόσωπό σου να εμφανίζεται λιγότερο μακρύ.Βεβαιώσου ότι αποφεύγεις τις απότομες αλλαγές στο μήκος, έτσι ώστε η διαμόρφωση να μην είναι προφανής. Ένας καλός κουρέας μπορεί να σου δείξει πώς να κόψεις και να διαμορφώσεις τη γενειάδα σου.
Τετράγωνο πρόσωπο
Παρόμοια με τη διαμόρφωση μιας γενειάδας για ένα στρογγυλό πρόσωπο, η γενειάδα για ένα τετράγωνο πρόσωπο θα πρέπει να είναι μικρότερη στις πλευρές και περισσότερο στο πηγούνι για να προσθέσει μήκος στο πρόσωπο.
Είναι επίσης μια καλή ιδέα να κρατήσεις το στρογγυλό σχήμα γενειάδας στο κάτω μέρος και όχι πολύ τετράγωνο.
Μεγάλο Πρόσωπο
Δεδομένου ότι το πρόσωπο είναι μεγάλο, οποιαδήποτε κοντή τρίχα προσώπου ή γενειάδα θα εμφανιστεί σε αναλογία και θα κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται μεγαλύτερο. Κράτησε τα γένια γεμάτα και το μουστάκι μεγαλύτερο.
Μικρό πρόσωπο
Τα μικρά πρόσωπα απαιτούν κοντές τρίχες προσώπου. Μεγαλύτερα, πληρέστερα στυλ θα κάνουν το πρόσωπό σου να χαθεί και να φαίνεται ανόητο. Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις τους παραπάνω κανόνες για το κατάλληλο σχήμα του προσώπου σου.

Οβάλ πρόσωπο
Είσαι τυχερός ! Το σχήμα του ωοειδούς προσώπου θεωρείται το ιδανικό σχήμα και δεν απαιτεί ιδιαίτερη διαμόρφωση για την εξισορρόπηση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Κάνε ό, τι θέλεις και θα φανείς τέλειος.


Νέα Ερυθραία: 210 62 04 084 - 083
Γλυφάδα: 210 8941166 - 210 8947755
info [at] avedateo.gr
Νέα Ερυθραία: 2106204084 - 083
Γλυφάδα: 2108941166 - 2108947755
info [at] avedateo.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο