Boudoir fenine pillow - AVEDA TEO Hair Salon

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Είμαι η Κλαίρη Βενούκα. Οι παλιές μου φίλες μου με ξέρουν ως beauty. Έγραφα στο Cosmopolitan Greece 17 χρόνια. Έχω περάσει από αθλητικό ρεπορτάζ, ελεύθερο, αστυνομικό, πολιτιστικό και δεν θυμάμαι πια τι άλλο. Έχω δουλέψει σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα, τηλεόραση. Έχω κρατήσει λίγες λέξεις, ελάχιστες φράσεις και πολύ λίγα κείμενα από εξαιρετικές συνεργασίες που έχω ξεχωρίσει. Ποτέ δεν μου χει περάσει από το μυαλό να κάνω μόνο ένα πράγμα! Ποτέ !
Θερμότητα για Θηλυκότητα

Οι περισσότερες γυναίκες με ρωτούν τι προτείνω για να φροντίσουν τη θηλυκότητά τους. Δεν κρύβεται μόνο στην ομορφιά, στην περιποίηση και στην απόλαυση των αισθήσεων η απάντηση.

Το κυριότερο tip για το χειμώνα (και όχι μόνο) για την φροντίδα της θηλυκότητάς μας είναι η Θερμότητα.

Οι περισσότερες από εμάς φοράμε λεπτά ρούχα σχεδόν τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας ή δεν σκεπάζουμε σωστά τα σημεία όπως το κάτω μέρος της πλάτης, τη μέση, την κοιλιά, τη μήτρα μας.  Κι αν ακόμη δεν φοράμε λεπτά ρούχα, όλο και κάπου θα καθίσουμε που μπορεί να έχει κρύο, να  μας «χτυπάει» το ρεύμα ή να περνά παγωμένος αέρας και να κρυώνουμε στα σημεία της θηλυκότητας που ΔΕΝ πρέπει να κρυώνουμε. Δεν κάνει. Μας κάνει κακό. Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική (TCM), μάλιστα, που έχει μια αξιοζήλευτη φήμη στον σύγχρονο κόσμο προτείνεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η θερμότητα στο σώμα και στον οργανισμό για να συντηρείται το στοιχείο «τσι» – ένα λεπτό ρεύμα ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που συνδέει τα πάντα μέσα στο σύμπαν-μέσα στα οποία και την ενέργειά μας.
Πώς; με την εφαρμογή θερμότητας στα σημεία των μεσημβρινών του σώματος, και φυσικά με διατροφή και βότανα.
Στη δική μου ζωή και σε όλο το ταξίδι της υγείας και της θηλυκότητάς μου, η ζέστη και η θερμότητα υπήρξαν πάντα κάτι που αναζητούσα και που με οφέλησαν ποικιλοτρόπως. Άρχισα να βρίσκω τρόπους ώστε να θερμαίνω με φυσικούς τρόπους τη μήτρα μου. Άρχισα με τη θερμότητα να μειώνω τον πόνο στην έμμηνο ρύση. Έβαλα σε προτεραιότητα, ειδικά τον χειμώνα, να κρατώ ζεστό το κέντρο μου ανεξαρτήτως συνθηκών και ειδικά όταν ξεκουραζόμουν.
Παράλληλα, η απίστευτη λατρεία που έχω στα βότανα και στα φυτά με έκανε να αναζητήσω, πέραν των σπουδών, όλο και περισσότερη γνώση πάνω στις ιδιότητές τους και στις διαφορετικές χρήσεις τους στην καθημερινότητά μου, όπου κι αν βρισκόμουν. Οι λεπτοφυείς ενέργειές τους είναι τόσο μαγικές (και) στη θηλυκότητά μας που, αν παρακολουθείς το Feminine Boudoir κάποιο καιρό, θα έχεις διακρίνει διάφορες προτάσεις και τρόπους να τις χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητά σου.
Και τότε αντιλήφθηκα τι χρειαζόμουν περισσότερο. Ίσως το χρειάζεσαι κι εσύ. Πάντως, σίγουρα θα σου αρέσει. Και θα σου κάνει καλό. Και θα το απολαμβάνεις διαρκώς. Είναι ένας συνδυασμός θερμότητας και βοτάνων. Είναι ένα Θηλυκό Μαξιλάρι.

Το Feminine Pillow είναι ένα μαξιλαράκι θερμότητας.
Περιέχει βότανα, χαλαρωτικά και μοσχομυριστά.
Είναι φτιαγμένο στο χέρι, ένα – ένα, με πολλή προσοχή και σεβασμό προς τη φύση και εσένα.
Για να φτάσει σε σένα αλώβητα με όλο του το άρωμα και τις ιδιότητες συσκευάζεται ειδικά και προσεχτικά, με φροντίδα.
Μπορεί να θερμανθεί στο καλοριφέρ ή/και στα μικροκύματα για μόλις ένα λεπτό και να σε κρατά ζεστή για ώρες.

Πώς και πού το χρησιμοποιείς? Παντού! Στην κοιλιά, στην πλάτη, στη μέση, στον αυχένα, στα πόδια… Το Feminine Pillow είναι ένα ανεπανάληπτο μαξιλαράκι ζεστασιάς για κάθε γυναίκα που αποζητά θαλπωρή, γαλήνη και θερμότητα, για κάθε ώρα ξεκούρασης και για άμεση χρήση σε κάθε σημείο του σώματος.
Αισίως, λοιπόν, αυτό είναι το δεύτερο Feminine Boudoir Essential για την φροντίδα και τη θρέψη του εαυτού σου και της θηλυκότητάς σου. Εύχομαι να το λατρέψεις, να μην το αποχωρίζεσαι ποτέ, να σε γλυκαίνει κάθε κρύο βράδυ του χειμώνα και όταν μπει το καλοκαίρι απλά να το βάλεις στην ντουλάπα σου να συνεχίσει να σου αρωματίζει τα ρούχα μέχρι τον επόμενο χειμώνα.

  • Ποιές γυναίκες υπήρξαν στη δική τους ζωή και ποια Γυναίκα θέλεις να είσαι Εσύ;
Σκέψη και δράση έξω από το κουτί
(κείμενα, feminineboudoir.gr - BY ΚΛΑΙΡΗ ΒΕΝΟΥΚΑ)
logo-smaller2.png

Rituals

581714_419287364852330_1882918248_n-500x510.jpg

Θηλυκότητα

Feminine-Pillow-Feminine-Boudoir-800x510.jpg

Βιβλιοθήκη

sooner-or-later-820x510.png

New YOU

1cb3f0849261934f93ed15f356d63968-540x510.jpg
Νέα Ερυθραία: 210 62 04 084 - 083
Γλυφάδα: 210 8941166 - 210 8947755
info [at] avedateo.gr
Νέα Ερυθραία: 2106204084 - 083
Γλυφάδα: 2108941166 - 2108947755
info [at] avedateo.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο