Publicity - AVEDA TEO Hair Salon

Μετάβαση στο περιεχόμενο


P U B L I C I T Y


Το πρώτο AVEDA-TEO κομμωτήριο ανοίγει στην Ελλάδα.
H Cruelty Free (χωρίς δοκιμές σε ζώα) και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη μάρκα, ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου Aveda-TEO Lifestyle κομμωτηρίου στην Αθήνα.
Η Aveda™- η Τέχνη και η Επιστήμη των Αγνών Εκχυλισμάτων Λουλουδιών και Φυτών, η οποία είναι παγκοσμίως αγαπημένη από beauty editors και influencers για την αποτελεσματικότητα, τη φυσική προέλευση και την Cruelty Free φιλοσοφία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος, ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου flagship Aveda-ΤΕΟ Lifestyle κομμωτηρίου στην Αθήνα. Τα εγκαίνια του κομμωτηρίου τον Απρίλιο 2018 σηματοδοτούν και την είσοδο της μάρκας στην ελληνική αγορά.Προς ευχάριστη έκπληξη όλων ο Γιώργος Σφακιανάκης, Executive Brand Ambassador της AVEDA και ιδιοκτήτης των κομμωτηρίων TEO, ο οποίος διηγήθηκε στις καλεσμένες τη δική του ιδιαίτερη γνωριμία με το brand πολλά χρόνια πριν και τον «έρωτα», όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος, που για πολλά χρόνια έμενε ανεκπλήρωτος μέχρι σήμερα.
Με αφορμή το λανσάρισμα της μάρκας AVEDA στη χώρα και το άνοιγμα του πρώτου AVEDA TEO κομμωτηρίου στην Ελλάδα, έγινε μια όμορφη σύζευξη του γνωστού cruelty free και φυσικού brand σε μια από τις πιο επιτυχημένες brancherie της Αθήνας, το Different Beast. Η απόλυτη ένωση ομορφιάς και wellness δόθηκε απλόχερα σε beauty editors και bloggers, ο οποίες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν με όλες τους τις αισθήσεις τα προϊόντα της μάρκας και ταυτόχρονα να γευτούν τις
νοστιμιές εμπνευσμένες από τα συστατικά της Aveda που είχαν ετοιμαστεί ειδικά για αυτές.AVEDA: 6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το beauty brand που μόλις ήρθε στην Ελλάδα. Όλα όσα μάθαμε και πρέπει να ξέρεις σε πρώτη φάση για το super brand που ήρθε στην Ελλάδα.
#1. Τι σημαίνει AVEDA - AVEDA=«γνώση του όλου»
#2. Η έμπνευση - Εμπνευσμένη από την Αγουρβέδα, την 5.000 ετών αρχαία ινδική θεραπευτική παράδοση, η Aveda αντιμετωπίζει την ομορφιά με ολιστικό τρόπο, κατά τον οποίο τα μαλλιά, το τριχωτό της κεφαλής, το σώμα και το δέρμα είναι ένα, οπότε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες φροντίζουν τις ανάγκες από «την κορυφή ως την ψυχή».Η Aveda™- η Τέχνη και η Επιστήμη των Αγνών Εκχυλισμάτων Λουλουδιών και Φυτών, η οποία είναι παγκοσμίως αγαπημένη από beauty editors και influencers.
Στο κομμωτήριο AVEDA TEO εκτός από τις μοναδικές βαφές, μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για την περιποίηση μαλλιών, προσώπου και σώματος και προϊόντα Lifestyle. Μερικές από τις πιο αγαπημένες μας και best seller σειρές είναι οι:Με αφορμή το λανσάρισμα της μάρκας AVEDA στη χώρα και το άνοιγμα του πρώτου AVEDA TEO κομμωτηρίου στην Ελλάδα, στις 26 Μαρτίου έγινε μια όμορφη σύζευξη του γνωστού cruelty free και φυσικού brand.
Το Different Beast είχε διακοσμηθεί έτσι ώστε να θυμίζει περίπατο στο τροπικό Μπαλί, παρασύροντας τις παρευρισκόμενες σε ένα νοερό εξωτικό ταξίδι αν και μια ανάσα μακριά από το κέντρο της πόλης. Εκεί η Τζόη Πετρογιαννοπούλου,Ήρθε στην Ελλάδα η Aveda ! Η Cruelty Free (χωρίς δοκιμές σε ζώα) και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη μάρκα, που είναι διάσημη σε 30 χώρες.
Η φιλοσοφία πίσω από την μάρκα Εμπνευσμένη από την Αγουρβέδα, την 5.000 ετών αρχαία ινδική θεραπευτική παράδοση, η Aveda αντιμετωπίζει την ομορφιά με ολιστικό τρόπο, κατά τον οποίο τα μαλλιά, το τριχωτό της κεφαλής, το σώμα και το δέρμα ...Ομορφιά, ευεξία, περιβάλλον, μόδα και τέχνη. Όλα όσα είναι η AVEDA σε ένα ξεχωριστό PR Event στο Different Beast.
Γρήγορα όλες μπήκαν στο κλίμα και στη φιλοσοφία της εταιρείας, τόσο με το μεθυστικό άρωμα των Chakra Mists που αναδυόταν από τον χώρο, όσο και από το welcome drink με βάση το καρότο, το ginger και τον κουρκουμά που τους προσφέρθηκε.Έρχεται στην Αθήνα: Το πιο πρωτοποριακό κομμωτήριο φροντίδας μαλλιών
Διαθέσιμη πλέον σε 30 χώρες, η Aveda δημιουργήθηκε από τον πολυβραβευμένο κομμωτή, Horst Rechelbacher, το 1978 στη Μινεάπολη της Αμερικής,
με όραμα να προσφέρει στους επαγγελματίες ομορφιάς φυσικά προϊόντα που θα βοηθήσουν τους ίδιους, τους πελάτες τους, τη Γη και τις κοινότητές της.Πήγα στο πρώτο vegan κομμωτήριο της Αθήνας (μπορεί και της Ελλάδας ολόκληρης)
Καταλαβαίνεις τη χαρά μου όταν έμαθα πως όχι μόνο τα Aveda ήρθαν στην Ελλάδα, αλλά άνοιξε και το πρώτο flagship Aveda κομμωτήριο, το Aveda-ΤΕΟ Lifestyle, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Ερυθραία και σαν μπαίνεις μέσα του, νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιον Zen κήπο. Και μάλιστα τριώροφο κήπο, όπου στο ισόγείο του μπορείς να δεις, να πιάσεις και να μυρίσεις όλα τα προϊόντα μαλλιών της Aveda.AvedaTeo, η εμπειρία μου
Το γράφω αυτό για να τονίσω πόσο πραγματικά πολύ παράξενο ήταν πως χτες, για πρώτη φορά στα χρονικά, σε μια κρίση αυθορμητισμού, αποφάσισα να εμπιστευτώ το χρώμα μου αλλού . Και δεν το μετάνιωσα καθόλου.
Όταν κλείσαμε το ραντεβού βέβαια τους εξήγησα πως θα έκανα οτιδήποτε άλλο εκτός από κούρεμα και βαφή – που να ήξερα πως κάπου πάνω από το κεφάλι μου το σύμπαν χαμογελούσε σκανταλιάρικα- και χτες, γύρω στις 12 το μεσημέρι περνούσα την πόρτα του κομμωτηρίου έτοιμη να ζήσω την εμπειρία.09.00 - 13.00
13.00 - 18.0009.00 - 13.00
13.00 - 18.0009.00 - 13.00
13.00 - 18.0009.00 - 13.00
13.00 - 18.00Πάντα Χτενισμένη !

Πάντα Χτενισμένη !
Νέα Ερυθραία: 210 62 04 084 - 083
Γλυφάδα: 210 8941166 - 210 8947755
info [at] avedateo.gr
Νέα Ερυθραία: 2106204084 - 083
Γλυφάδα: 2108941166 - 2108947755
info [at] avedateo.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο